Til Daglig

A Picture A Day Challenge

I august skal jeg ta the “A Picture A Day Challenge”. Ikke rare utfordringa, det er bare å ta et bilde hver dag og legge det up på hjemmesia mi. Utfordringen er kanskje at jeg må gjøre det hver dag, pluss at man må/bør skrive litt om bildet i tillegg.

Jeg syns det er en fin utfordring i og med at man tenker over – og legger merke til – hva som skjer rundt seg i hverdagen. Det er jo det sitatet på sia mi sikter til også:
“Alle disse dager som kom og gikk. Ikke visste jeg at de var livet…”

Jeg håper å begynne prosjektet en dag tidlig da. Vi får nemlig et ganske spesielt besøk på jobben imorra og jeg håper å bli fotografert sammen med vedkommende. Sier ikke mer enn det, så “stay tuned”! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s