A Picture A Day Challenge

I august skal jeg ta the «A Picture A Day Challenge». Ikke rare utfordringa, det er bare å ta et bilde hver dag og legge det up på hjemmesia mi. Utfordringen er kanskje at jeg må gjøre det hver dag, pluss at man må/bør skrive litt om bildet i tillegg.

Jeg syns det er en fin utfordring i og med at man tenker over – og legger merke til – hva som skjer rundt seg i hverdagen. Det er jo det sitatet på sia mi sikter til også:
«Alle disse dager som kom og gikk. Ikke visste jeg at de var livet…»

Jeg håper å begynne prosjektet en dag tidlig da. Vi får nemlig et ganske spesielt besøk på jobben imorra og jeg håper å bli fotografert sammen med vedkommende. Sier ikke mer enn det, så «stay tuned»! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s