Til Daglig

Deilig med fredagskveld

Jeg har akkurat lest ferdig Tårnsvalene. Glimrende bok! Tankevekkende og innsiktsfull. Sissel Margrethe Børke gjør en kjempegod jobb med å dra deg inn i livene til alle personene i boka, og måten ho spinner alle trådene sammen på til slutt, er mesterfull. Jeg har til og med fått lyst til å dra tilbake Halden igjen! En god start på fredagskvelden, med andre ord. Måtte ta med meg jobben hjem igjen da… Måtte “blindtaste” vina jeg fikk med meg hjem. Like morsomt hver gang 😊

20130726-195049.jpg
Vesle ulldotten vår slapper av også. Godt å se at’n har funnet seg til rette.

20130726-200156.jpg

2 thoughts on “Deilig med fredagskveld”

  1. Hei Kristine!
    Vi sitter her i sommerstuen i deilig vær. Bestemor, Kai Egil og jeg har spist fiskesuppe med deilig fransk vin – Poluilly Fumè årgang 2011. Ikke verst i smak og fylde 🙂 Bestemor sier hun her fått for mye, men vi andre synes det går bra!

    I morgen reiser vi til Tyin og Jotunheimen, en uke igjen av ferien for min del. Bestemor og Kai Egil har en uke til. I tillegg har ho bestemor seniordager så da kan hun late seg litt til:-)) Stooor klem fra vårs!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s