Navigare necesse est…

20130323-204706.jpg
Navigare necesse est, vivre non est necesse.

Pappa lærte meg dette uttrykket for mange år siden. Det har tatt meg lang tid å forstå hvorfor det har klistra seg så fast i hjernen min. Det gikk faktisk ikke ordentlig opp for meg før denne uka mens jeg leste i (enda) ei bok av Dr. John Demartini. Han kalte det «The Law of Planning».

Paul Bragg summerte dette prinsippet godt:
«If you don’t plan your life, someone else will, and you’ll live someone else’s dream.»

I det siste har jeg lagt planer for en hel masse som jeg har / har hatt lyst til å gjøre. Jeg har laga meg huskelister med tidsfrister og kryssa de av en ting / dag om gangen.
Jeg har aldri vært så godt rusta, eller så inspirert til å takle utfordringer i hverdagen.

Jeg må takke Gunhild igjen hennes for kloke ord. Vi hadde en god samtale igjen i slutten av januar; man kan ikke bare ta dritten som den kommer, noen ganger må man forutse og takle dritten før den kommer også.

…og selvfølgelig:

20130325-183808.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s