Dear Diary...

Navigare necesse est…

20130323-204706.jpg
Navigare necesse est, vivre non est necesse.

Pappa lærte meg dette uttrykket for mange år siden. Det har tatt meg lang tid å forstå hvorfor det har klistra seg så fast i hjernen min. Det gikk faktisk ikke ordentlig opp for meg før denne uka mens jeg leste i (enda) ei bok av Dr. John Demartini. Han kalte det “The Law of Planning”.

Paul Bragg summerte dette prinsippet godt:
“If you don’t plan your life, someone else will, and you’ll live someone else’s dream.”

I det siste har jeg lagt planer for en hel masse som jeg har / har hatt lyst til å gjøre. Jeg har laga meg huskelister med tidsfrister og kryssa de av en ting / dag om gangen.
Jeg har aldri vært så godt rusta, eller så inspirert til å takle utfordringer i hverdagen.

Jeg må takke Gunhild igjen hennes for kloke ord. Vi hadde en god samtale igjen i slutten av januar; man kan ikke bare ta dritten som den kommer, noen ganger må man forutse og takle dritten før den kommer også.

…og selvfølgelig:

20130325-183808.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s